luottotiedotLainaa ilman luottotietoja on mahdollista saada eri tavoilla ja eri paikoista.

Tähän olen kerännyt parhaimmat tavat tai paikat lainan saamiseen.

Lainaaminen vanhemmilta tai sukulaisilta

Vanhemmilta tai sukulaisilta voi saada monenkokoista lainaa riippuen heidän säästöistään. Paras juttu heiltä lainatessa yleensä on, että voi saada pitkän maksuajan 0 % korolla. Jos puhutaan suuremmista kuin 4000 eurosta, niin silloin kannattaa heidän kanssa tehdä lainasopimus, ettei verottaja luule sen olevan lahja ja ala periin lahjaveroa.

Lahjaveron raja tällä hetkellä on 4000 eurossa / 3 vuotta eli jos vanhemmat antaisi vaikka 5000 euroa, niin siitä pitäis maksaa 100 euroa + ylityksestä 7 % eli 5000 eurolle tekisi 170 euroa.

Lainaaminen kavereilta tai ystäviltä

Kavereilta tai ystäviltä lainaaminen on mielestäni paljon tarkempaa ja lyhytaikaisempaa. Jossain tapauksissa voidaan odottaa korkoakin. Kovin isoja summia ei yleensä ole mahdollista lainata. Esim. itse olen lainannut välillä kavereille noin 50 euroa ja saanu takaisin noin seuraavalla viikolla.

Panttilainaamo

Jos sinulla on arvokasta tavaraa, niin panttilainaamot voivat lainata sinulle rahaa, kun annat arvokkaan esineen heille pantiksi. Esimerkkinä vaikkapa kultakorut.

Laina pankista

Pankista on mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja, jos pystyt näyttämään, että kaikki lainat ovat maksettu ja/tai pystyt osoittamaan, että sinulla säännölliset tulot. Myöskin itse tehty maksusuunnitelma auttaa lainan hakemisessa.

Vertaislainat

Vertaislaina on palvelu, jossa voit jättää lainahakemuksen ja kertoa itsestäsi. Muut ns. ”sijoittajat” voivat sitten hakemuksesi perusteella päättää, että lainaavatko sinulle rahaa.

Pikalainan saaminen ilman luottotietoja

Pikalainan eli vipin saaminen ilman luottotietoja on melkein mahdotonta, koska jokainen pikavippiyritys tarkistaa lainahakemuksen yhteydessä luottotiedot.

Sivun muutokset

29.9.2014: Artikkeliin lisätty tietoa nettipanttilainaamosta

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,00 / 5)
Loading...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.