RisicumRisicum tarjoaa asiakkailleen pienempiä 50-1000 euron pikavippejä sekä suurempia 1000-2000 euron kulutusluottoja.

Risicum lainan perustiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Lainasumma: 50-2000 euroa
Maksuaika: 14 päivää – 12 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Lisää ensivaikutelmia

Yhtiö on saanut käyttöönsä Avainlippu-tunnuksen, joka on merkki palvelun korkeasta laadusta ja turvallisuudesta sekä kotimaisuudesta. Tunnusta ei kovin usein luottoyhtiöiden sivuilla näe.

Risicumilla on myös VeriSignin myöntämä sertifikaatti pankkitunnistautumisen ja suojatun verkkoyhteyden lisäksi turvallisen asioinnin takeena.

Risicum pikalainat ja kulutusluotot

Risicum tarjoaa siis pikavippejä, joita voi hakea sekä verkkopalvelun kautta että tekstiviestillä. Pikalainat ovat 50-1000 euron väliltä pieniä luottoja, joille on tarjolla maksuaikaa summasta riippuen aina kolmeen kuukauteen eli 90 päivään saakka.

Suurempaa kulutusluottoa on tarjolla 1000-2000 euroa ja maksuaikaa aina vuoteen eli 12 kuukauteen saakka. Risicumilla luotonottaja voi itse vaikuttaa luoton maksuaikaan, johon osin vaikuttaa kyllä luoton määräkin, pienille vipeille ei voi valita pitkää maksuaikaa. Verkkosivujen laskurissa voi tarkastella näppärästi erikokoisia vippejä ja luottoja, maksuaikoja, alaikärajoja ja luottojen kustannuksia todellisine vuosikorkoineen.

Risicum luoton hakeminen

Luottojen määrä riippuu hakijan iästä. Pieniä pikavippejä 50-250 euroa on tarjolla kaikille vähintään 18-vuotiaille, 20-vuotias voi saada 300-400 euron vipin ja yli 500 euron vipin yli 23-vuotias. Kaikissa isommissa kulutusluotoissa alaikäraja on 25 vuotta. Ikärajat ehkäisevät nuorten velkaantumista ja riskinottoa.

Risicum vippi- ja kulutusluottopalvelu ottaa vastaan hakemuksia ympäri vuorokauden, myös päätökset tulevat vuorokauden ympäri. Myönnetyt luotot siirretään asiakkaiden tileille lain määräämien aukioloaikojen puitteissa, eli kello 7-23. Muuna aikana tehdyt luottosopimukset pistetään maksuun palvelun avauduttua. Näppärästi luoton hakija saa myös tekstiviestin kun rahat on siirretty eikä tarvitse ihmetellä kiireellisten rahareikien kanssa milloin rahat ovat käytettävissä.

Kaikkia vippejä ja luottoja voi hakea ilman kustannuksia verkkosivujen lomakkeen kautta. Vaihtoehtona on myös alle 400 euron vipeissä tekstiviesti ja mahdollisuus soittaa asiakaspalveluun aukioloaikoina, jolloin tarjolla on henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Sekä tekstiviestit että soittaminen ovat maksullisia, mutta eivät kalliimmasta päästä kilpailijoidensa vastaaviin kuluihin nähden.

Luottojen vertailu

Risicumin verkkosivuilla on oma pikavippivertailu, jonka avulla luoton etsijä voi vertailla tarjolla olevien vippien kustannuksia, kuten korkoja ja todellisia vuosikorkoja eri luotontarjoajien välillä. Risicum vertailee myös omia luottojaan keskenään, tämä onkin erikoislaatuinen palvelu vipin tarjoajalta. Kulutusluottojen vertailuhan kannattaa sillä hintaerot voivat olla isoja jo pienissäkin luotoissa suhteessa luoton määrään.

Tokihan vertailutyökaluja on tarjolla internetissä useita ja itse voi ilman sen kummempia välineitä tarkistaa helposti luottojen kustannuserot eri luotontarjoajilla, sillä käytännössä kaikilla vippiyhtiöillä löytyy jonkinlainen laskuri tai taulukko, jolla voi esimerkiksi vertailukelpoisen todellisen vuosikoron tarkistaa, usein myös kulut selvänä euromääränä.

Esimerkki Risicum lainasta

Lainan määrä: 1000 euroa
Maksuaika: 90 päivää
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 1266 euroa
Todellinen vuosikorko: 332,61 %

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia


yhdeksän − 9 =