Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on erilainen suomalaisten lainojen välittäjä.

Se on riippumaton toimija, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä. Freedom Rahoituksen rooli on etsiä näistä vaihtoehdoista kullekin luotonhakijalle juuri se sopiva luotto ja yhteistyökumppani. Lainapaikan omistaa Freedom Rahoitus Oy -yhtiö ja se on perustettu vuonna 2008. Päätoimipaikka on Espoossa ja siellä työskentelee noin 20-49 henkilöä.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 500-50000 euroa
Maksuaika: 1-15 vuotta
Siirry tästä Freedom Rahoituksen lainaan »

Ensivaikutelmia

Freedom Rahoituksen sivusto näyttää tosi sinivalkoiselta ja se onkin ihan suomalainen osakeyhtiö. Heti etusivulta löytyy lainalaskuri, josta voi valita lainamäärän ja laina-ajan ja josta saa sitten kuukausierän.

Lainalaskurista puuttuu kokonaissumma ja jos sen haluat saada tietoosi, niin sitten sinun pitää laskea se kuukausierästä ja laina-ajasta. Esim. Kuukausierä 180 € ja laina-aika on 3 vuotta (=36 kuukautta) => 180 € x 36 = 6480 €.

Lainojen yhdistäminen

Tarjolla on 500-50000 euron luottoja ilman vakuuksia. Voit etsiä myös yhtä isompaa lainaa, jonka avulla voit yhdistää pienemmät luotot, järjestää raha-asioitasi ja säästää kuluissa.

Maksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Liian tiukkaa maksuaikataulua ei välttämättä kannata valita, ettei joudu enää muita lainoja ottamaan. Toisaalta mitä pidemmän laina-ajan ottaa, niin sitä enemmän joutuu maksamaan korkoja ja kuluja.

Miten haen lainaa?

Siirry yläpuolelta Freedom Rahoitus lainaan, niin pääset lainahakemukseen ja lainalaskuriin. Katso lainalaskurista sopiva lainamäärä ja maksuaika. Täytä sen jälkeen lainahakemus, hyväksy ehdot ja lähetä lainahakemus. Saat sähköpostiisi sitten lainatarjouksia, joista voit sitten valita haluamasi tai olla valitsematta mitään.

Yksi lainahakemus kerralla useammalle luotontarjoajalle

Jätä lainahakemuksesi Freedom Rahoituksen verkkosivuilla, niin sinulle etsitään sopiva luotontarjoaja. Lainansaantimahdollisuudet paranevat kun et joudu tekemään hakuammuntaa erilaisten palveluiden ja yritysten välillä ilman apua.

Miten nopeasti rahat näkyvät tilillä?

Saatuasi myöntävän lainapäätöksen sekä olet lähettänyt tarvittavat tiedot itsestäsi, niin rahojen pitäisi siirtyä samana päivänä tai muutamassa pankkipäivässä tilillesi.

Oma lainaneuvojasi palvelee

Kun olet ottanut yhteyttä, saat avuksesi oman lainaneuvojan joka pitää sinuun yhteyttä kun lainatarjouksia on saatu. Hän toimittaa sopivimman lainatarjouksen sinulle ja allekirjoitettuasi sen, saat rahat omalle tilillesi jo muutaman arkipäivän kuluessa. Parhaimmillaan päätöksen saa jo yhdessä päivässä. Palvelu on sinulle luotonhakijana ilmainen.

Minkälaiset ovat luoton kulut?

Luottojen kulut vaihtelevat luotontarjoajan, luoton määrän ja maksuajan mukaan. Luotonantajilla voi olla esimerkiksi avausmaksuja, laskutuslisiä ja muita kuluja, joista saat tietoa sinulle toimitettavassa luottotarjouksessa. Siinä ovat myös korkotiedot, joiden perusteella lainan korot peritään. Tutustu siihen huolella ennen allekirjoitusta ja palautusta, tarvittaessa pyydä apua Freedom Rahoituksen henkilökohtaiselta luottoneuvojalta tai asiakaspalvelusta.

Useampaa kulutusluottoa?

Voit hakea useamman kerran lainaa, koska yhteistyökumppaneina on useita rahoituslaitoksia ja tästä syystä vaikka jostain et saisi, niin voit saada jostain toisesta.

Turvallisuus?

Freedom Rahoituksen sivuilla käytetään http-sivuja eli käytössä on salaamaton yhteys, mutta pidän epätodennöisenä, että siitä koituisi mitään harmia, koska Suomen tietoliikenne on suunniteltu tietoturvallisesti.

Sähköpostilaskua?

Freedom Rahoitus tarjoaa vain muiden lainatarjouksia, joten tästä syystä sähköpostilasku riippuu yhteistyökumppanista ja näin ei pysty etukäteen sanomaan, että saako laskua sähköpostitse.

En kerkeä maksamaan eräpäivään mennessä?

Jos sinulle tulee maksuvaikeuksia ja et pysty maksamaan laskua viimeistään eräpäivänä, niin suosittelen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ja sopimaan uudesta eräpäivästä. Toinen vaihtoehto on odottaa maksuhuomautusta, mutta silloin lasku suurenee.

Milloin avoinna?

Nettihakemuksen voit lähettää milloin vain. Asiakaspalvelu on auki maanantaista keskiviikkoon klo 8-20 ja torstaista perjantaihin klo 8-18. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Asiakaspalvelulla on myös postiosoite, mutta en usko, että he antavat henkilökohtaista palvelua paikan päällä.

Vastauksien nopeus?

Otin yhteyttä Freedom Rahoitukseen sähköpostilla ja he vastasivat kysymykseeni noin puolessatoista tunnissa. Jos haluat saada vastauksen nopeammin, niin kannattaa soittaa heille.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 8000 euroa
Maksuaika: 10 vuotta
Kuukausisumma: 110 euroa
Maksut yhteensä: 13200 euroa
Kokonaiskulut: 5200 euroa
Todellinen vuosikorko: 14,02 %

Sivun muutokset

8.8.2016: Korkein lainasumma kasvanut 40000 € -> 50000 €
28.9.2015: Kerrottu uusista avoinnaoloajoista
7.7.2015: Suurin summa noussut 40000 euroon ja pisin aika 15 vuoteen
5.6.2015: Eräpäivän siirtämisestä kappale
2.4.2015: Rahojen nopeudesta osio
10.2.2015: Muutettu esimerkkiä
28.10.2014: Kirjoitettu yritystiedoista
11.9.2014: Päivitetty aukioloaikoja
31.7.2014: Lisätty tietoa asiakaspalvelun nopeudesta
12.6.2014: Kerrottu tietoturvallisuudesta
4.5.2014: Kirjoitettu useammasta kulutusluotosta
29.3.2014: Päivitetty tietoja lainojen yhdistämisestä
17.2.2014: Lisätty tietoa laskun saamisesta sähköpostiin
8.1.2014: Kerrottu sivuston ulkonäöstä
26.9.2013: Kirjoitettu lainan hakemisesta
6.8.2013: Lisätty tietoa palveluajoista

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 3, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

2 kokemusta, arvostelua tai kommenttia

  • 10.6.2013 klo 17:51

    Ihan omituinen systeemi. Tarjous sinulle tulee jostain ulkolaisesta pankista,josta henkilökohtainen lainaneuvojasi? ei tiedä juuri mitään, kun kysyt. Tarjouksessa joka sinun tulee allekirjoittaa ei näy lainasummaa, korkoja eikä kuukausikuluja…joten periaatteessa allekirjoitat, mutta et tiedä mitä maksat/ korot täsmälleen ovat…etkä tule saamaan sitä mitä haet? En todella suosittele!

  • 26.9.2013 klo 14:27

    Kiitos kokemuksesta Xx??.

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia