LuottorahaLuottorahalta saat luottoa 50-2000 euroa ja maksuaikaa 1-12 kuukautta.

Luottorahan takana on suomalainen C Finance Oy yritys, joka perustettu vuonna 2005 ja henkilöstöä löytyy 5-9 kappaletta. Yrityksellä on ollut aiemmin muita lainapalveluita mm. Viestilaina.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 50-2000 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Luottorahan lainaan »

Alkuvaikutelmia

Sivusto näyttää hienolta. Perinteistä lainalaskinta ei löydy heti sivulta, mutta painamalla ”mitä luotto maksaa” -nappia, niin saat esiin laskurin. Mielestäni vähän epäselvästi siitä saa tietoon, että mistä laina-ajasta on kyse, mutta vähän päättelemällä, niin se on 30 vuorokautta. Jos haluat pidemmän maksuajan, niin kokonaismaksu nousee ja siihen löytää laskimen napsauttamalla ylhäältä ”hinnoittelu” -nappia.

Mitä lainaehtoja on?

Ikää sinulla pitäisi olla vähintään 20 vuotta, ei saa olla luottohäiriöitä ja omistaa suomalainen henkilötunnus, kännykkäliittymä sekä sähköpostin. Lisäksi tunnistautumiseen vaaditaan mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset.

Minkälaisia vippejä on mahdollista hakea?

Summat alkavat 50 eurosta ja päättyvät 2000 euroon sekä välillä on porrastuksena 10 €, joten voit hakea vaikka 660 € vipin. Laina-ajat alkavat 30 vuorokaudesta ja päättyvät yhteen vuoteen.

Miten luotto haetaan?

Siirry yläpuolelta Luottorahan lainaan, niin pääset etusivulle. Paina ”hae luottoa” -nappia ja valitse oma pankkisi sekä tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Sen jälkeen täytä vielä loput tiedot itsestäsi.

Voinko hakea useamman kerran pikalainaa?

Kyllä se onnistuu, koska palvelu toimii luottotyyppisesti. Eli jos sinun luottoraja on 2000 euroa, niin voit ensiksi hakea vaikkapa 300 euroa ja sitten seuraavana päivänä 500 euroa, koska yhteissumma jää alle 2000 euron.

Turvallisuus?

Luottorahalla on käytössään kryptattu yhteys. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun täytät lainahakemukseen omia tietojasi, niin ne menevät internetissä turvallisesti palveluun eli pidän Luottorahaa tietoturvallisena.

Sähköpostilaskua?

Voit saada laskun sähköspostiisi ottamalla käyttöön Postin Netposti-palvelun. Lisäksi löydät laskun myös heidän OmaLuottoRaha-palvelusta, kun kirjaudut omilla tunnuksillasi heidän sivuille.

Laskuni on kadonnut?

Jos et löydä laskuasi, niin löydät sen kirjaantumalla Luottorahan sivuille tai voit myös soittaa asiakaspalveluun ja pyytää toimittamaan lasku vaikkapa sähköpostiisi.

Milloin on avoinna?

Voit jättää lainahakemuksen netissä milloin itsellesi sopii. Asiakaspalvelu on auki maanantaista lauantaihin klo 8-23 sekä sunnuntaisin klo 13-17. Voit ottaa yhteyttä nettilomakkeella, soittamalla, sähköpostilla tai ihan kirjeitse.

Vastaamisen nopeus?

Otin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluun ja he vastasivat siihen noin neljässä tunnissa, johon olen tyytyväinen.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 200 euroa
Maksuaika: 30 päivää
Kulut: 36,20 euroa
Maksu takaisin: 236,20 euroa

Sivun muutokset

23.7.2016: Esimerkkilainan kokonaiskulut laskenu 38,01 € -> 36,20 €
5.9.2015: Kerrottu summista ja ajoista
21.6.2015: Laskun katoamisesta kappale
16.4.2015: Vastaamisen nopeudesta osio
20.2.2015: Tietoturvasta kerrottu

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia