BondoraBondora lainaa rahaa 10000 euroon saakka eli melko paljon.

Palvelu toimii vertaislainan tapaisesti eli yksityiset sijoittajat lainaavat rahaa muille ja Bondora on vaan välittämässä luottoja.

Vuonna 2014 palvelun nimi muuttui IsePankurista Bondoraksi. Palvelun takana toimii virolainen isePankur AS -yritys.

Perustiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Lainasumma: 500-10000 euroa
Maksuaika: 1-36 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Sivuston ulkonäkö

Bondoran sivusto näyttää selkeältä ja luotettavalta. Kun tarkestelee tarkemmin, niin kyse onkin vertaislainasta eli Bondora ei itse lainaa rahaa, vaan käyttäjät voivat itse sijoittaa palveluun rahaa, joka itse annetaan lainaksi, jotka tarvitsevat lainaa.

Mitä lainaehtoja on?

Ikää 21-70 vuotta, ei saa olla luottohäiriöitä, eikä saa olla rikosrekisteriä ja pitää olla riittävät tulot, että on varaa lainaan.

Minkälaisia luottoja saatavilla?

Lainan määrän voit valita 100 ja 10000 € väliltä. Laina-aikaa saat 1 kuukauden ja 5 vuoden väliltä.

Miten haen lainaa?

Siirry yläpuolelta Bondoran lainaan, niin pääset suoraan lainalaskuriin. Sen jälkeen valitse sopiva lainasumma ja laina-aika. Näet alapuolelta oletetun kuukausimäärän. Jos haluat saada halvemman tarjouksen, niin voit tarkentaa lainaehtoja ja valita ”paras tarjous”, mutta silloin lainan saamisessa kestää 5 päivää. Täytä sähköpostiosoitteesti ja jos hyväksyt lainaehdot, niin paina ”hae heti” -nappia.

Useampi pikavippi?

Uskoisin, että on mahdollista saada useampi laina, koska sijoittajat lainaavat rahat.

Vippi puhelimella?

Ei pysty saamaan lainaa tekstiviestillä, vaan ainoastaan netin avulla.

Palveluajat?

Lainahakemuksen voit jättää milloin vain netissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 ja toimii puhelimitse sekä sähköpostilla.

Sivun muutokset

2.1.2015: Nimi muuttunut IsePankur => Bondora

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

4 kokemusta, arvostelua tai kommenttia

 • 21.5.2015 klo 00:22

  Bondora,

  Huh huh, firmaan ei ole muuta yhteyttä kuin asiakaspalvelun sähköpostiosoite. Edes Virolainen numerotiedustelu ei löytänyt numeroa. Hyvin on bunkkerissa. Liekö Tallinnan Tammsaare tee 47:ssä muuta kuin tyhjää ilmaa? Sähköposteihin vastaa milloin minkä niminen ”Sabrina” tai ”Birgitta”, jonka ulkoinen habitus voi olla yhtä hyvin karvainen ja möreä.

  Yrityksen sivuilla on johtohenkilöiden kuvia ja nimiä. Olisi vietävän hauskaa tietää, mistä kuvapankista nuo naamat on kotisivuille tempaistu. Jos ovat aitoja, on pojilla pokkaa, myönnän sen.

  Lainan saa melko helposti, mutta kannattaa muistaa, että Suomalaisiin toimijoihin verrattuna Bondora toimii vielä piirun verran villimmässä lännessä kuin paikalliset kotimaiset toimijat. Se saattaa yllättää. Esim. mikäli et saa maksettua lyhennyksiäsi kokonaisuudessa ja ajallaan, jolloin siis tulee erääntynyttä osuutta, täytyy olla todella tarkkana. On syytä väijyä päivittäin Bondoran sivuilla, koska erääntyneiden LYHENNYSTEN saldo uhkaa ylittää 60 päivää. Korot ja viivästysmaksut peritään ensin ja se nimen omaan saattaa hämätä lainan lyhennyksen kanssa. Kas, Bondoran kanssa ei keskustella tai neuvotella vaan firma lähettää automaattisesti maksuhäiriömerkinnän Asiakastietoon kun TASAN 60 päivää on ylittynyt. ”Sabrina” vain pahoittelee asiaa kun ei voi tehdä sille mitään. Tämä tapahtuu vaikka erääntynyttä yli 60 päivän ei olisi kuin muutama kymppi. Lienee Asiakastiedon reippain sisällöntuottaja.

  Totta, ei kukaan käske eräännyttää maksujaan, mutta tulee aina muistaa, mille viiteryhmälle pikavippifirmat lainojaan tarjoavat ja kuka niitä ottaa; köyhille, joiden on paikattava talouttaan syystä tai toisesta. Näin ollen, on oletettavaa, että useimmilla on viiveitä maksuissa. Mutta tosiaan, nehän kompensoidaan saatanallisilla koroilla. Ei käy tasan onnen lahjat ei. Tässä kohtaa voi tuntea samaistuvansa siihen Välimereen hukkuvaan Afrikkalaiseen, joka maksoi itsensä kipeäksi salakuljettajalle edellä kuvatusta ilosta.

  Älkää kuuna päivänä kajotko tähän yritykseen (vertaislaina-firma jota myös Pyramidihuijaukseksi on epäilty) sen enempää sijoittajana kuin lainaajana. Moraali se pitää olla romukaupassakin.

  Täytyy myös ihastella Bondoran yritysstrategiaa ja toimintamallia; Heittämällä asiakkaita susille (Asiakastieto) sen kuin ehtii, se tuskin rakentaa pohjaa tuleville asiakassuhteille. Lieneekö sitten tarkoituskaan? Tämä huomioksi sijoittajiksi aikoville.

  Nim. merk. Tollo idiootti

 • 14.7.2015 klo 10:46

  Kiitos palautteesta edellinen kommentoija.

 • 17.7.2019 klo 20:47

  kun on aivan mahdottomuus päästä omille sivuille tai sähköposti osoitteeseen.olen yrittänyt monta kertaa.aina ilmoittaa että salasana tai sähköposti on väärä.kun ei ole supomenkielistä ihmistä.soittaa suomeksi,mutta ei ole mitään numeroa-

 • 25.3.2020 klo 18:14

  Pysykää erossa koko Bondorasta!

  Eivät vastaa viesteihin, ei saa puhelimitse kiinni ja täysin totta tuo Asiakastietoihin ilmoittaminen ilman perusteita.

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia