Ege.fiEge.fi on kehittänyt viime aikoina esimerkiksi henkilökohtaisen limiitin eli luottorajan, joka mahdollistaa oman vippirajan puitteissa useammankin vipin ottamisen.

Ege.fi perustiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Lainasumma: 50-1000 euroa
Maksuaika: 14-180 päivää

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Lisää alkutunnelmia

Sinänsä tällainen mahdollisuus on hyvä, jos vippejä jossain elämäntilanteessa joutuukin ottamaan useampia, saa kaikki keskitettyä samaan paikkaan ja luoton hallinta on paljon yksinkertaisempaa. Suosittelemalla palvelua muille, on mahdollista saada alennusta omista vippikuluista. Suosittelun kautta uudet asiakkaat saavat myös ensimmäisen 50 euron vipin ilman kuluja.

Ege.fi pikavipit

Uusille asiakkaille ensimmäinen Egen vippi on 50-100 euroa tai 150 euroa iästä riippuen. Ensimmäisen hyvin hoidetun vipin jälkeen on mahdollista saada 50-1000 euron vippiä. 18-20-vuotiaalle on tarjolla 50-200 euron vippejä, 21-24-vuotiaalle 250-500 euron vippejä ja yli 25-vuotiaaille yli 500 euron vippejä.

Itse asiassa ikä vaikuttaa sekä ensilainan määrään että myöhempiin vippeihin melko monimutkaisesti. Ensimmäinen laina on aina pienin, toisen, kolmannen ja jopa neljännen vipin kohdalla mahdollinen summa nousee. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät Egen verkkosivuilta, mutta ikään ja vipin määrään perustuva systeemi näyttää olevan yksi markkinoiden monimutkaisimmista. Tietysti asiaa vipin hakijan kannalta helpottaa se, ettei tarvitse tarkistaa kuin omaa ikää koskevat rajoitukset vaikka yleiskuva erinäisine rajoineen onkin aika monimutkainen.

Vipin hakeminen verkkolomakkeella, soittamalla ja tekstiviestillä

Käytössä on kolme tapaa hakea pikavippiä. Verkkolomakkeella voivat kaikki hakea vippiä ja siihen liittyy tunnistautuminen. Tekstiviestillä vippiä voi hakea, kun on jo asiakkaana, eli käyttänyt vippipalveluita ja hoitanut maksunsa huolella. Palveluun voi myös soittaa aukioloaikoina arkisin kello 8-22 välillä ja viikonloppuisin kello 10-17 välillä.

Aukioloaikoina hyväksytyt ja vahvistetut vipit tulevat asiakkaiden tileille muutamassa minuutissa yleisimmissä pankeissa, kuten Nordeassa. Maksuaikaa näyttää vipin määrästä riippuen olevan mahdollisuus saada jopa 6 kuukautta. Maksusuunnitelmia on mahdollista itse säätää muun muassa maksullisilla tekstiviesteillä, mikä antaa joustovaraa asiakkaan arkeen, vaikka maksusuunnitelman muutoksesta veloitetaankin erikseen.

Yksityiskohdat taulukoista ja laskurista

Verkkosivuilta onneksi löytyy yksityiskohtaiset taulukot vippien määristä yksityiskohtineen, joista voi käydä tarkistamassa kokonaiskustannukset ja maksuajat. Todellisia vuosikorkoja ei taulukoissa jostain syystä ole esillä vaan ne löytyvät erillisestä taulukosta, mikä tekee vertailusta hieman haastavampaa. Todellinen vuosikorko ei näy myöskään sivuston laskurissa, joten vertailua tekevä, vipin ottoa suunnitteleva joutuu näkemään vähän enemmän vaivaa jos haluaa vertailla nimenomaan tuon vuosikoron perusteella vippejä.

Oma limiitti ja useampi vippi

Verkkosivuilta löytyy asiakkaita varten oma palvelu, jossa voi omaa limiittiä eli luottorajaa käydä tarkastelemassa. Verkkosivuilla ei ole tarkkoja tietoja siitä, millä perusteella limiitti määritellään, mutta voisi päätellä että siihen vaikuttaa ainakin ikä. Maksukäyttäytyminen on mainittu verkkosivuilla ja ihan loogisesti limiitti ei nouse eli uutta vippiä ei saa, ellei ole hoitanut edellisiä vippejä ja lyhennyseriä ajoissa tai ne ovat erääntyneet jo maksettaviksi. Eli asiakas voi hakea palvelussa tarkasti haluamaansa määrän vippiä, ei tasasatasia joutuen maksamaan ylimääräisestä vipistä luonnollisesti enemmän korkoja ja kuluja.

Esimerkki Ege.fi lainasta

Lainan määrä: 300 euroa
Maksuaika: 30 päivää
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 380 euroa
Todellinen vuosikorko: 1674 %

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia