EverydayEveryday on luottokorttimainen lainapalvelu, jossa luottoraja on 2000 €.

Everydayn omistaa OPR Vakuus Oy, joka on toiminut pikavippialalla jo vuodesta 2005 lähtien. Töissä on yhteensä noin 30 henkilöä.

Perustiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Lainasumma: 20-2000 euroa
Maksuaika: keskimäärin 45 päivää
Siirry tästä Everydayn lainaan »

Ensivaikutelmia

Sivut näyttävät melko selkeältä. Ikäraja löytyi ”usein kysyttyä” -osion kautta. Lainalaskimesta saa tietoon tarvittavat tiedot, kun maksaa yhdessä erässä. Jos haluaa maksaa useammassa erässä, niin sitten kokonaiskulujen laskenta on vähän työläämpää.

Everyday siis toimi jo tutuksi käyneen pikavipin periaatteella. Ennemminkin se on kuin luottokortti, ilman korttia kylläkin. Luoton ottaja saa vapaaseen käyttöönsä maksimissaan 2000 € luottorajan. Everyday tarjoaa myös verkkomaksuratkaisuja, jotka toimivat sekä verkkokauppiaan että verkko-ostajan suuntaan. Everydayn palvelut siis erottuvat muista ja se mainostaakin olevansa luottokortti kännykässä.

Mitä lainaehtoja on?

Jotta voi hakea lainaa Everydayltä, niin pitää olla vähintään 21-vuotias, Suomen kansalainen, omat pankkitunnukset, suomalainen osoite, oma kännykkänumero eikä saa olla maksuhäiriömerkintää.

Luoton hakeminen ja nostaminen

Siirry yläpuolelta Everydayn lainaan, niin pääset lainapalveluun. Luoton hakemista varten rekisteröidytään verkkosivuilla. Rekisteröityminen vaatii verkkopankkitunnukset ja niillä tunnistautumisen, mikä onkin luotettava tapa hoitaa tunnistaminen. Toinen vaihtoehto on tunnistautua mobiilivarmenteella, palveluun kirjataan omat yhteystiedot.

Kun rekisteröityminen on tehty, käyttöön tulee henkilökohtainen PIN-koodi, jolla pääsee matkapuhelinnumeron kanssa kirjautumaan palveluun ja luomaan sopimuksen. Tämän jälkeen luottoa voi nostaa sekä verkkosivuilla että tekstiviestillä. Tekstiviesteistä peritään normaali operaattoriperustainen hinta.

Kahden tonnin luottoraja vapaasti käytössä

Palvelusta ei veloiteta kiinteää vuosimaksua tai kuukausimaksuja. Myös luottosopimus syntyy ilman mitään kuluja. Luoton ottaja maksaa vain käyttämästään summasta, nostoprovisio on 15% nostetusta summasta. Käytetty summa on mahdollista maksaa aina kerralla takaisin 45 päivän maksuajalla.

Valittavana on myös osamaksumahdollisuus, eli luottoa lyhennetään kahdessa tai kolmessa erässä. Minimilyhennys on yksi kolmasosa laskun loppusummasta. Luottojen kustannukset löytyvät Everydayn verkkosivuilta, ne ovatkin kohtuulliset joihinkin muihin, esimerkiksi pikavippien tarjoajiin nähden.

Pystyykö luottorajaa muuttamaan?

Luottorajaa on mahdollista muuttaa OPR-Online-palvelussa, johon pääset Everydayn sivujen oikeasta yläkulmasta. Luottorajaksi voit määritellä esim. 500 tai 2000 euroa.

Useampi laina?

Everydaylta on mahdollista saada useampi laina, koska saat käyttöösi 2000 € luottorajan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haet ensimmäisellä kerralla 500 €, niin voit vielä sen jälkeen hakea 1500 € asti.

Lainan haku turvallista?

Kun lähdet hakemaan lainaa, niin sivu siirtyy https-sivulle, jolloin tietosi menee salatussa muodossa. Tästä syystä täyttämäsi tiedot menevät netissä turvallisesti Everydaylle.

Lasku kirjeenä tai sähköpostina

Laskun luottonsa takaisinmaksusta voi halutessaan saada joko kirjeenä kotiinsa tai todella näppärästi ja ympäristöystävällisesti suoraan omaan sähköpostiin. Keskimäärin maksuaikaa tulee 45 päivää, riippuen hieman siitä, mihin aikaan kuusta luottoa nostaa. Eli lasku tulee aina seuraavan kuun lopussa.

Nostetun luoton määrästä ja asiakkaan toiveista riippuen on mahdollista maksaa siis myös osamaksuna, kahdessa tai kolmessa erässä kuukauden välein. Se helpottaa ja tasoittaa maksuja, jos on esimerkiksi tehnyt isomman hankinnan ja voi jakaa takaisinmaksun useammalle kuukaudelle.

Voinko maksaa nopeammin velan pois?

Kyllä se on mahdollista. Tarkan velan määrän saat tietoosi, kun kirjaudut Everydayn sivuilla omilla tunnuksillasi palveluun. Kun maksat nopeammin pois luoton, niin säästät korko- ja laskutuskuluissa.

Laskuni on kadonnut?

Mikäli olet kadottanut laskusi, niin voit pyytää sen asiakaspalvelusta lähettämään sähköpostiisi tai sitten voit kirjautua Everydayn verkkosivuille ja sieltä omien sivujen kautta löydät kaikki laskut.

Milloin auki?

Lainahakemuksen netissä voit jättää milloin vain, koska se on aina auki, mutta lainoja maksetaan tilille vain, kun asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelu on auki sähköpostitse joka päivä klo 8-22. Puheluihin vastataan vain arkipäivinä klo 8-20.

Kuinka nopea asiakaspalvelu?

Laitoin testin vuoksi kysymyksen asiakaspalveluun, että mikä on ikäraja palveluun. Lähetin kysymyksen sähköpostilla perjantaina klo 10:59 ja sain vastauksen samana päivänä klo 11:33 eli kesti 34 minuuttia. Pidän vastausta nopeana.

Esimerkki lainasta

Lainasumma: 1000 €
Maksuaika: keskimäärin 45 päivää
Kulut yhteensä: 150 €
Maksu kokonaisuudessaan: 1150 €
Todellinen vuosikorko: 203,13 %

Sivun muutokset

24.9.2016: Työntekijöiden määrä kasvanut 23 -> 30
4.10.2015: Kerrottu laskun katoamisesta
17.7.2015: Lainan esimerkkiä muutettu
4.5.2015: Päivitetty aikaisemman maksun tietoja
6.3.2015: Nopeammasta maksamisesta osio
25.11.2014: Lisätty yrityksen tietoja
6.10.2014: Kirjoitettu loppupisteistä
19.8.2014: Kerrottu uutta tietoa ensivaikutelmiin
26.6.2014: Päivitetty artikkelia turvallisuuden osalta
21.5.2014: Kirjoitettu luottorajan muuttamisesta
4.4.2014: Lisätty tietoa asiakaspalvelun nopeudesta
23.2.2014: Päivitetty asiakaspalvelun tietoja
14.1.2014: Kerrottu turvallisesta hakemisesta ja useammasta lainasta
29.9.2013: Kirjoitettu lainaehdoista
13.8.2013: Lisätty aukioloajat
18.6.2013: Päivitetty lainan määrä 20-1000 € -> 20-2000 € ja ikäraja 18v -> 21v

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia