Fellow FinanceFellow Financelta saa jopa 10000 euroa lainaa, kun on vähintään 20-vuotias.

Palvelu toimii vertaislainan tapaisesti eli se ei itse lainaa rahaa, vaan rahat tulevat yksityisiltä sijoittajilta. Fellow Financea pyörittää suomalainen Fellow Finance Oy -yhtiö, joka on perustettu vuonna 2013 eli melko uusi yritys kyseessä. Toimipiste on Helsingissä ja siinä on töissä 5-9 henkeä.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 500-10000 euroa
Maksuaika: 2-5 vuotta
Siirry tästä Fellow Financen lainaan »

Ensivaikutelmia

Mielestäni on sivut näyttävät, että ovat huolella tehty ja tästä syystä antaa luotettavan kuvan palvelusta. Lainalaskurin avulla saa hyvin tietoon kuukausierän, mutta kokonaishinnan joutuu sitten itse laskemaan.

Lainaehtoja?

Ikää sinulla pitää olla vähintään 20 vuotta, ei ole maksuhäiriöitä, omistat suomalaisen pankkitilin sekä on omat verkkopankkitunnukset.

Minkälaisia luottoja saatavana?

Pienin summa on 500 € ja suurin 10000 €, näiden väliltä voit euron tarkkuudella määritellä juuri itsellesi sopivan summan. Lyhin maksuaika on 2 vuotta ja pisin 5 vuotta sekä näiden väliltä pystyt valitsemaan kuukauden tarkkuudella.

Miten haen pikalainan?

Siirry yläpuolelta Fellow Financen lainaan ja paina etusivulta ”hae lainaa” nappia. Valitse seuraavaksi itsellesi sopiva lainasumma, maksuaika ja ensimmäinen eräpäivä sekä hyväksy lainaehdot. Tee tämän jälkeen sähköinen tunnistautuminen palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Kulutusluotto puhelimella?

Tekstiviestillä ei ole mahdollista hakea palvelusta rahaa, mutta jos puhelimessassi on käytössä nettiyhteys, niin voit hakea lainaa nettiselaimen avulla samaan tapaan kuin tietokoneellakin.

Onko turvallista käyttää?

Normaalit sivut toimivat salaamattomana, mutta kun lähdet hakemaan luottoa, niin sitten siirryt salatulle sivulle. Näin kun täytät omat tietosi lainahakemukseen, niin ne menevät Fellow Financelle turvallisesti.

Sähköpostilaskua?

Kaikki laskut tulevat ensisijaisesti sinun sähköpostiisi. Jos maksusi myöhästyy ja joudutaan lähettämään huomautusmaksu, niin silloin se tulee kirjeenä ja sähköpostilla.

Milloin avoinna?

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16 ja voit olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voit jättää netissä milloin tahansa.

Kuinka nopeasti saa vastauksen?

Laitoin sähköpostilla kysymyksen menemään, johon vastattiin vähän yli kolmessa tunnissa ja olen ihan tyytyväinen siihen nopeuteen.

Esimerkki lainasta

Lainamäärä: 6000 €
Laina-aika: 3 vuotta
Kuukausierä: 235,89 €
Kokonaismaksu: 8492,04 €
Kuluja: 2492,04 €

Sivun muutokset

28.6.2016: Laina-aika pidentynyt 2-3 vuodesta -> 2-5 vuoteen
21.8.2015: Kirjoitettu vastauksen nopeudesta
29.5.2015: Sähköpostilaskusta kappale
27.3.2015: Tietoturvallisuudesta osio

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia