FixuraFixura on suomalainen vertaislainapaikka, joka tarjoaa 10000 euroon asti lainaa.

Fixuran takana on Fixura Ab Oy -yhtiö, joka perustettu vuonna 2009. Päätoimipaikka sijaitsee Vaasassa ja se työllistää 10 henkeä.

Perustiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Lainasumma: 1000-10000 euroa
Maksuaika: 2-5 vuotta
Siirry tästä Fixuran lainaan »

Ensiajatuksia

Sivuilta löytyy hyvin tietoa palvelusta. Lainalaskuri on vähän erikoinen, koska pystyt itse määrittelemään koron. Suuremmalla korolla saat todennäköisemmin lainan, mutta yhteiskulut ovat silloin suuremmat. Kuluista kerrotaan paljon ja kokonaiskulut lasketaan automaattisesti, joka antaa luotettavan kuvan.

Mitkä ovat lainaehdot?

Ikää täytyy löytyä vähintään 21 vuotta. Sinulla on koti Suomessa. Ei saa olla luottohäiriöitä. Tilille pitää tulla säännöllisiä tuloja. Omat verkkopankkitunnukset. Matkapuhelinnumero, joka ei ole salainen eikä prepaid.

Minkälaisia summia ja aikoja?

Lainasummat ovat 1000-10000 € ja välillä on 500 € porrastus, joten voit hakea esimerkiksi 6500 €. Maksuajat ovat 2-5 vuoden väliltä ja porrastus välillä on yksi vuosi.

Miten haen kulutusluoton?

Siirry yläpuolen napista Fixuran lainaan, niin pääset suoraan lainalaskimeen. Valitse sopiva summa, korko ja laina-aika sekä paina lopuksi ”tee lainahakemus” -nappia. Täytä sen jälkeen omat henkilötietosi ja lisätietosi. Tarkista lopuksi lainahakemus ja lähetä se.

Kuinka turvallinen?

Pidän paikkaa turvallisena, koska nettisivuilla on käytössä kryptaus, jonka avulla tietosi menevät salattuna netissä ja eivät mene ulkopuolisille.

Voinko saada laskua sähköpostiin?

Fixura lähettää laskut aina antamaasi sähköpostiin kerran kuukaudessa. Voit myös tarkistaa laskuja kirjautumalla heidän sivuille omilla tunnuksillasi.

Onko mahdollista maksaa nopeammin pois?

Voit maksaa luottosi nopeammin pois sekä lisäksi säästät näin korkokuluissa ja tilinhoitomaksuissa, joka on hyvä asia ja antaa rehellisen kuvan Fixurasta.

Useampi laina?

Sinulla voi olla yksi pikalaina avoinna Fixuralle eli ensiksi pitää maksaa vanhat laskut pois, jonka jälkeen voit saada uuden kulutusluoton. Lisäksi maksun jälkeen pitää odottaa noin kolme pankkipäivää, jotta maksu kirjaantuu järjestelmään.

En kerkeä maksamaan eräpäivään mennessä?

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa laskua viimeistään eräpäivänä, niin kannattaa soittaa asiakaspalveluun ja sopia niiden kanssa uudesta eräpäivästä. Voit myös odottaa muistutuksena tulevaa laskua, mutta se maksaa lisää.

Milloin on avoinna?

Lainahakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri. Asiakaspalveluun saat yhteyden maanantaista perjantaihin klo 9-16. Voit olla yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla.

Kuinka hyvää palvelua?

Lähetin asiakaspalveluun sähköpostilla kysymyksen, niin sain siihen Fixuralta vastauksen viidessä tunnissa, jota pidän kelpona aikana.

Esimerkki lainasta

Lainasumma: 2000 €
Laina-aika: 36 kuukautta
Kuukausierä: 68,17 €
Korko: 6 %
Yhteiskulut: 454,12 €
Maksut yhteensä: 2454,12 €

Sivun muutokset

20.6.2016: Kerrottu useammasta luotosta
28.3.2016: Lainasumma laajentunut 2000-10000 € => 1000-10000 €
22.9.2015: Kirjoitettu asiakaspalvelun nopeudesta
28.6.2015: Eräpäivän siirrosta osio
18.4.2015: Lainan esimerkistä kappale

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia