Fundior CreditFundior Credit on ruotsalais-suomalainen yhtiö, joka tarjoaa pikavippejä ja kulutusluottoja.

Fundior Credit lainan perustiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Lainasumma: 200-2000 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Alkutunnelmia Fundior Creditistä

Yrityksen kotisivut ovat miellyttävän selkeät, jopa tyylikkäät osaan kilpailijoista nähden.

Lainojen alaikäraja on 21 vuotta ja suurempien kulutusluottojen ehtona on myös aiempi asiakkuus, eli pikavippi ja sen moitteeton hoitaminen ennen suuremman lainan myöntämismahdollisuutta. Kulutusluotossa on myös korkeampi alaikäraja, 25 vuotta.

Fundior Creditin eri lainat

Fundior Credit tarjoaa 200-2000 euron lainoja ilman vakuuksia. Nämä lainatuotteet ovat saaneet myös omat erottuvat nimensä. Pienemmät vipit ovat nimellä Fundior Exit, jotka ovat suuruudeltaan 200-500 euroa. Eli tarjolla ei ole varsinaisia pikkuvippejä viidestä kympistä ylöspäin vaan vähän isompaa vippiä, jolle on tarjolla myös pidempää maksuaikaa yhdestä neljään kuukautta.

Suuremmat lainat 500-2000 euroa ovat Fundior Flex -nimisiä kulutusluottoja, joille on tarjolla jopa vuosi maksuaikaa. Vastuullisesti suuremman lainan ikäraja ja myöntämisperusteet ovat korkeammat. Esimerkiksi laina edellyttää aiempaa Fundior Exit -luottoasiakkuutta ja sen hoitamista moitteettomasti, mutta myös vähintään 4 kuukauden väliä lainojen välillä. Ajatus vaikuttaa hyvältä kuluttajan kannalta. Se auttaa muistamaan, ettei luottoja tulisikaan käyttää jatkuvana rahoitusmuotona elämiselle vaan nimenomaan johonkin tilanteeseen, jossa lisärahoitusta tarvitaan tasoittamaan arjen taloutta.

Kaksi tapaa hakea vippiä

Yhtiön verkkosivuilla on alalle tyypillinen hakulomake ja laskuri. Laskurista käy selkeästi ilmi kaikki luoton yksityiskohdat jo luoton hakua suunnitellessa. Plussana se, että luoton takaisinmaksuaikaan voi itse vaikuttaa, eli kuukausierät voi säätää niin että ne helpottavat talouden suunnittelua ja hallintaa maksuaikana. Todellinen vuosikorkokin on selkeästi esillä, samoin kunkin luottomäärän vaatima alaikäraja.

Verkkosivuilla hakuprosessi on esitetty havainnollisesti pienen askel askeleelta -kaavion avulla. Käytössä on verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen. Toinen mahdollisuus hakea luottoa on soittaa asiakaspalveluun, jolloin saakin henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa aukioloaikoina. Verkkohakemuksia vastaanotetaan ympäri vuorokauden ja se on maksuton tapa hakea luottoa. Asiakaspalvelu on sitä vastoin auki vain arkisin 7- 23 ja puhelut ovat maksullisia, 1,51e minuutti +pvm.

Tositteet tuloista varmistavat maksukyvyn

Luoton ehtona on myös palkka- eläke tai muut tositteet tuloista, eli luottotietojen tarkistamisen lisäksi yhtiö varmistaa riittävän maksukyvyn. Vaikka luoton haussa onkin joihinkin kilpailijoihin nähden yksi vaihe enemmän ja hakija joutuu näkemään vähän enemmän vaivaa, ei se ole huono piirre. Luottoa ei myönnetä henkilölle, joka on jo maksuvaikeuksissa ja riittävän tulotason varmistaminen edesauttaa sitä, ettei maksuvaikeuksia syntyisi jatkossakaan vaan luoton ottanut henkilö kykenee hoitamaan maksut ilman ongelmia.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 500 euroa
Maksuaika: 4 kuukautta
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 681,32 euroa
Todellinen vuosikorko: 373,73 %

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia