PankkitunnuksetLainaa pankkitunnuksilla on helppo hakea useasta eri paikasta netistä.

Sähköinen tunnistautuminen

Nykyään melkeinpä kaikkiin pikalainoihin vaaditaan pankkitunnukset, kun haet lainaa uutena asiakkaana. Tämä siitä syystä, että voidaan varmistaa henkilöllisyys nopeasti ja helposti netissä. Toisia vaihtoehtoja ovat kirjattu kirje postiin, joka sitten pitää hakea henkilötunnuksia näyttämällä tai sitten mobiilivarmenne.

Mitkä pankit käy?

Näiden pankkien verkkopankkitunnukset on yleensä hyväksytty: Osuuspankki, Nordea, Sampo, Aktia, Handelsbanken, S-pankki ja Tapiola, mutta tuetut pankit vaihtelevat lainapaikkojen mukaan. Kun otat lainaa, niin muista tarkistaa, että oma pankkisi on tuettuna.

Miten laina haetaan?

Yleensä se menee niin, että etusivun lainalaskurista valitset sopivan lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen painat ”hae lainaa” -nappia. Sen jälkeen sinun pitää valita oman pankin nappi, jonka jälkeen ohjataan pankkisi sivuille ja johon pitää syöttää käyttäjätunnus sekä salasana. Sitten pitää vielä hyväksyä, että annat tietosi lainapaikalle, niin sitten on sähköinen tunnistautuminen onnistunut. Sen jälkeen pitää pitää vielä täyttää henkilötietoja mm. oma osoite. Lopuksi hyväksyt vain lainaehdot ja lainan pitäisi tulla tilillesi nopeasti.

Esimerkkejä lainapaikoista

Pankkitunnuksilla saat lainaa mm. Ostosrahasta, Vivukselta, Freedom Rahoitukselta, SinunLainasta, Credit24:lta, Etua.fi:stä, Ellokselta, Vippi.fi:stä, Blue Finacelta, Pikavippi.fi:stä.

Mitä muita vaihtoehtoja vanhalle asiakkaalle?

Vanha asiakas voi pankkitunnuksien lisäksi hakea lainaa mm. seuraavilla tavoilla:
– Tekstiviestillä johon tarvitset muistaa oman pin-koodin, jonka saat, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa palveluun verkkopankkitunnuksillasi
– Soittamalla asiakaspalveluun, tähänkin tarvitset oman pin-koodin
– Nettisivuilta pin-koodin avulla

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

1 kokemusta, arvostelua tai kommenttia

  • 21.12.2013 klo 16:16

    kivaa

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia