LainaaTyötön voi saada lainaa esimerkiksi pieniä määriä pikavippien avulla.

Lisäksi tietysti voi saada lainaa mm. kaveripiiriltä tai sukulaisilta.

Pikavippien avulla

Esimerkiksi Pikavippi.fi-palvelun lainaehdoissa ei sanota, että pitäisi olla jotkut tietyt tulot, vaan siellä sanotaan, että pitää olla vähintään 18 vuotta, Suomen kansalainen, verkkopankkitunnukset, ei maksuhäiriöitä ja kännykkäliittymä. Pikavippi.fi myöntää lainaa 100-200 euroa eli melko vähän.

Siirry tästä Pikavippi.fi lainaan

Suuremmissa lainoissa yleensä vaaditaan säännöllisiä tuloja. Esimerkkinä Ostosraha, jonka lainaehdoissa sanotaan, että vaaditaan säännölliset tulot, mutta ei kyllä sanota, että paljonko säännöllisiä tuloja tarvitaan, että saa lainan. Ostosraha tarjoaa lainaa 400-2500 € eli huomattavasti enemmän kuin Pikavippi.fi

Kaverit ja sukulaiset

Kavereilta ja sukuluaisilta on myös monesti mahdollista saada lainaa. Yleensä kavereilta kun lainaa, niin pitää yleensä maksaa melko nopeasti takaisin. Jos lainaa sukulaisilta, niin niille pitää maksaa ehkä vähän myöhemmin.

Arvokasta tavaraa?

Jos sinulla on arvokasta tavaraa, niin voit viedä sen panttilainaamoon ja saada sitä vastaan lainaa. Kun maksat myöhemmin lainan pois, niin saat myös tavaran takaisin.

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia