LainaNopein tapa saada lainaa on tietysti hakea se netistä verkkopankkitunnuksien avulla.

Silloin sen saa jopa muutamassa minuutissa.

Lainapaikat netissä

Erilaisia lainapaikkoja netissä on kymmeniä, joista saat lainan nopeasti. Oikealla puolella näet suosituimmat lainat, jotka ovat suosituimpia ja ehkä myös luotettavimpia.

Kuinka nopeasti lainan saa?

Yleensä nopeimmin lainapaikoista saat, kun otat lainaa noin 10-1000 euron väliltä. Jos otat suuremman kuin tuhannen euron lainan, niin voit joutua esittämään jonkunlaisia tulotodistuksia, että sinulla on säännölliset tulot ja pystyt maksamaan lainan takaisin.

Lisäksi sinulla tulisi olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jolla tehdään netissä tunnistus, että se olet varmasti sinä.

Lainaa voit hakea netistä koska vain, mutta lain mukaan lainapaikka saa antaa rahat vain klo 7-23 välillä. Eli jos haet lainaa yöllä klo 4, niin lain mukaan sinulle saa rahat siirtää vasta klo 7.

Hitaampi vaihtoehto

Hitaampi vaihtoehto on, että täytät lainahakemuksen netissä ja pyydät lainapaperit kirjattuna kirjeenä kotiin. Tällöin saat lainapaperit postista henkilötodistusta vastaan ja silloin se tunnistus tapahtuu siinä postissa. Sitten täytät paperit ja palautat ne lainayhtiölle, niin saat rahat tilillesi.

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia