NopsalainaNopsalaina tarjoaa 1500-15000 euron lainoja kohtuullisen pitkillä maksuajoilla.

Nopsalainan takana on Bigbank, joka on alunperin virolainen yritys, joka on sitten laajentunut muihinkin maihin Euroopassa. Yrityksellä on Suomessa töissä 5-9 henkilöä.

Perustiedot

Ikäraja: 22 vuotta
Lainasumma: 1500-15000 euroa
Maksuaika: 6-72 kuukautta
Siirry tästä Nopsalainan luottoon »

Ensimmäiset ajatukset

Nopsalainen sivusto näyttää melko sinivalkoiselta. Etusivulla näytetään urheilija, joka on lähdössä juoksemaan, joka varmaan viittaa nopsaan. Etusivulta löytyy myöskin lainalaskin, josta saa hyvin kuukausierän, mutta jos haluat tietää kokonaissumman, niin sen sitten joudut laskemaan itse.

Lainan määrä suhteessa tuloihin

Myönnettävän luoton määrä riippuu hakijan tuloista. Luoton kulut pyritään suhteuttamaan hakijan tulotasoon niin, että tämä selviytyisi hyvin luoton lyhennyksistä. Hakijan tuloja tiedustellaan lainahakemuksessa, hakemusvaiheessa tuloista toimitetaan myös tositteet, kuten palkkatodistus tai vastaava säännölliset tulot todistava tosite. Luottotiedotkin tarkistetaan aina. Myös velkojen määrä tulee ilmoittaa, jotta yhtiö voi laskea asiakkaan maksukyvyn.

Nopsalaina toimii vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaan, jolla pyritään ehkäisemään maksuvaikeuksia ja velkaantumista. Minimi nettotuloraja luoton myöntämiselle on 1000 euroa kuukaudessa ja alaikäraja on 22 vuotta.

Nopsalainan luottotuotteet

Myönnettävän luoton määrä riippuu siis hakijan tuloista. Tarjolla on 1500-15000 euron luottoja, jotka nousevat portaittain 500 euron välein. Lainan määrää ei siis voi ihan pikkusummien mukaan säätää. Maksuaika vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan kuudesta kuukaudesta kuuteen vuoteen.

Luottoa voi hakea Nopsalainan toimipisteissä, soittamalla asiakaspalveluun tai täyttämällä verkkosivuilla lainahakemuksen. Kaikissa tapauksissa lainanhakijaan otetaan yhteyttä ja hän saa henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa lainatarpeisiinsa.

Miten lainaa haetaan?

Siirry yläpuolelta Nopsalainan luottoon, niin pääset suoraan Nopsalainan lainahakemukseen. Täytä henkilötiedoista tarvittavat kohdat ja siirry eteenpäin. Sen jälkeen täytä tiedot lainoista, tuloista ja veloista. Alustavat lainapäätökset luvataan vartissa ja käytössä on myös sähköinen allekirjoitus.

Korkotaso, luottojen kulut ja lisälainat

Todellinen vuosikorko on moniin verkossa luottoa tarjoaviin nähden aika edullinen, kymmeniä prosentteja siinä missä se pahimmillaan liikkuu jopa kymmenissä tuhansissa prosenteissa.

Luottoa jo omaava ja sitä hyvin hoitanut henkilö voi hakea myös lisäluottoa, jonka minimimäärä on 500 euroa.

Kaikki luottoon liittyvät muut kulut, kuten käsittelymaksut löytyvät eriteltynä Nopsalainan verkkosivuilta ja niihin voi tutustua jo ennen lainahakemuksen tekemistä.

Maksuun vapautta?

Vuoden aikana voit saada kaksi kertaa lyhennysvapaata, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että voit halutessasi jättää vuodessa kaksi kuukausierää maksamatta, mutta silloin maksuaika pitenee sen kahden kuukauden verran.

Onko turvallinen?

Palvelussa on käytössä salattu yhteys kaikilla nettisivuilla, joka pitää huolen siitä, että tietosi menevät Nopsalainalle tietoturvallisesti.

Voinko siirtää eräpäivää?

Jos sinulla tulee ongelmia laskun maksussa ja haluat maksaa myöhemmin, niin Nopsalainan sivuilla kehoitetaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Voit siirtää yhden kerran eräpäivää tai sitten muuttaa kaikkien laskujen eräpäivän vaikkapa kuun loppuun.

Hukkasin laskun?

Jos olet hukannut laskun, niin kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluun ja pyytää heitä toimittamaan sinulle uusi lasku.

Voinko saada sähköpostilaskua?

Nopsalainan sivuilla ei suoraan puhuta tästä asiasta, mutta uskoisin sen onnistuvan.

Milloin auki?

Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla, skypellä tai faksilla. He vastailevat kysymyksiin maanantaista perjantaihin klo 8-18. Luottohakemuksen voit lähettää netin kautta milloin sinulle parhaiten sopii.

Kuinka nopeasti tulevat vastaukset?

Olin yhteydessä Nopsalainaan sähköpostilla ja he vastasivat minun sähköpostiini noin kolmen tunnin jälkeen, joka on kohtalainen aika sähköpostivastaukselle.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 4000 euroa
Maksuaika: 60 kuukautta
Maksuerän määrä: 105,98 euroa
Kulut: 2358,80 €
Yhteensä: 6358,80 €

Sivun muutokset

7.3.2016: Kirjoitettu sähköpostilaskusta
25.7.2015: Päivitettu aukioloaikoja
13.5.2015: Laskun hukkaamisesta osio
13.3.2015: Eräpäivän siirrosta kappale
19.10.2014: Kerrottu turvallisuudesta
28.8.2014: Kirjoitettu lyhennysvapaasta
28.6.2014: Lisätty tietoa vastauksien nopeudesta
26.5.2014: Kerrottu palveluajoista
16.4.2014: Päivitetty lainan esimerkkiä ja kerrottu ensimmäisistä ajatuksista
17.9.2013: Lainan määrä muuttunut 500-6000 € -> 1500-15000 €
4.8.2013: Esimerkkilainan kuukausihinta pienentynyt 132 eurosta -> 106 euroon

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia