OK MoneyOK Money on suomalainen yritys, joka tarjoaa 50 ja 2100 euron väliltä pikavippejä.

OK Money:n takana on DFC Nordic Oy -yhtiö, joka on toiminut vuodesta 2005 lähtien ja päätoimipaikkana on Turku. Firma työllistää noin 51 ihmistä.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 50-2100 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä OK Money lainaan »

Ensivaikutelmia

Verkkosivuilla on tietoa erityisesti yrityksen eettisistä toimintaperiaatteista ja hintavertailusta, joihin on varmasti tarvettakin ottaa kantaa pikavippien julkisuudessa saaneen maineen vuoksi.
Perustelut ovat hyviä.

Mitä ehtoja on lainalle?

OK Money vaatii, että on vähintään 20 vuotta ja puhtaat luottotiedot sekä lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset.

Minkälaisia pikalainoja on saatavilla?

Tarjolla on vakuudettomia pikavippejä 50 eurosta 2100 euroon ja välillä on porrastuksena 100 €.

Miten haen luoton?

Luoton eli vipin hakeminen onnistuu verkkosivujen laskurin kautta, jossa voi valita vipin summan. Pienin vippi on 50 euroa ja siitä ylöspäin aina 400 euroon saakka mahdollinen vipin määrä nousee aina 50 euron välein ja 400 eurosta ylöspäin 100 euron välein aina 1000 euroon saakka. Vippiä voi ottaa siis vähän tarkemmin oman tarpeensa mukaan kuin osalla vippien tarjoajista, joiden vipit ovat täysiä satasia. Isommasta vipistähän tulee vipin ottajalle aina myös enemmän kuluja.

Vastuullisuus?

OK Money tarkistaa luotonhakijoiden luottotiedot ja opastaa asiakkaitaan tutustumaan luottoehtoihin ja ilmaisee selkeästi myös mahdollisuudet tarvittaessa siirtää eräpäivää ja niin edelleen. Pikavippimarkkinoilla luotonantajan vastuullisuudesta ja joustavuudesta on tullut kilpailuvaltti.

Takaisinmaksuajat?

Mahdollinen laina-aika vaihtelee myös vipin summan mukaan. Alle 250 euroa maksetaan takaisin 14- 30 vuorokaudessa, 400 euroon saakka maksuaika on 30 vuorokautta ja sitä suurempiin vippeihin 90 vuorokautta, eli kolme kuukautta. Kaikissa lainoissahan on mahdollisuus maksaa vaikka koko luotto kerralla pois jos haluaa tai pystyy. Silti on hyvä olla vaihtoehtona aina luoton määrän suhteessa nouseva maksuaikakin jolloin esimerkiksi pakollisesta mutta yllättävästä hankinnasta johtuva vipin ottaminen jakaa kustannukset vähän pidemmälle aikavälille ja rahaa jää muihinkin kuluihin ja elämiseen. Maksueriä tulee siis kerran kuukaudessa maksettavaksi, 90 vuorokauden maksuajalla on siis kolme maksuerää, joiden suuruutta voi tarkastella sivuston laskurilla vipin ottoa suunnitellessaan.

Pikavipin eri hakutavat?

Vippiä voi OK Moneylta hakea siis verkkosivujen laskurin ja siitä avautuvan lomakkeen kautta. Käytössä on verkkopankkitunnistautuminen, joka takaa vipinhakijan tietoturvan. Käyttöön tulee myös henkilökohtainen PIN-tunnus. Lainapäätös tulee heti palvelussa, mutta rahat tulevat maksuun aamuseitsemän ja ilta yhdentoista välillä, lakia noudattaen.

Tunnistautumalla ja PIN-tunnuksen luomalla, vippiä voi hakea myös tekstiviestillä, mutta toisin kuin verkkohakemus, tekstiviestit ovat maksullisia 1,90€ viestiltä.

Milloin asiakaspalvelu on auki?

Asiakaspalveluun saat yhteyden maanantaista perjantaihin klo 7-22 sekä viikonloppuna klo 9-21. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 1000 euroa
Maksuaika: 90 vuorokautta
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 1266 euroa
Todellinen vuosikorko: 322,61 %

Sivun muutokset

26.9.2016: Kerrottu asiakaspalvelusta
11.3.2016: Lainasumma suurentui 50-1000 € => 50-2100 € ja ikäraja kasvoi 18 => 20 vuoteen

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia