Onnen.fiOnnen.fi on uudistunut ja nyt siltä saa entistä suurempia lainoja.

Onnen.fi:tä pyörittää 4finance Oy, joka on suomalainen yhtiö ja on ollut toiminnassa vuodesta 2009 lähtien. Suomessa yritys työllistää noin 24 henkilöä ja toimipiste on Helsingissä.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 2000-3000 euroa
Maksuaika: 12-24 kuukautta

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Ensimmäiset ajatukset

Sivusto näyttää ensisilmäykseltä luotettavan oloiselta. Etusivulta löytyy helppokäyttöinen lainalaskin, josta saa tietoon kuukausierän ja maksuohjelman. Ainoa mikä puuttuu lainalaskurista on se, ettei siitä löydy valmiiksi lainan kokonaissummaa, vaan se täytyy sitten itse laskea kuukausisummasta ja laina-ajasta.

Mitä lainaehtoja on?

Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias, ei saa olla luottohäiriömerkintöjä, omistaa verkkopankkitunnukset ja olla osoite Suomessa.

Miten haen pikalainan?

Siirry yläpuolelta Onnen.fi lainaan. Sitten valitse lainalaskimesta sopiva summa ja maksuaika sekä paina sen jälkeen ”hae lainaa” -nappia. Seuraavaksi täytä omat tietosi lomakkeeseen, hyväksy lainaehdot ja lopuksi tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Minkälaisia lainasummia ja maksuaikoja?

Lainasummat alkavat 2000 eurosta ja päättyvät 3000 euroon sekä siinä välillä on porrastus 50 euroa eli voit hakea esimerkiksi 2750 euroa. Maksuajat vaihtelevat 12 ja 24 kuukauden väliltä sekä välillä on porrastus 1 kuukausi eli pystyt laittamaan laina-ajaksi esimerkiksi 17 kuukautta.

Miten nopeasti saan rahat tilille?

Palveluaikojen puitteissa rahat saat tilille hetkessä Aktiaan, Handelsbankeniin, Osuuspankkiin, Danske Bankiin, Tapiolaan ja Nordeaan. Rahojen tulemisessa Ålandsbankeniin sekä S-pankkiin kestää 1-2 arkipäivää.

Useampi kulutusluotto?

Onnen.fi:ltä ei ole mahdollista saada toista kulutusluottoa, jos et ole vielä aiempaa kokonaan maksanut. Voit saada heti uuden lainan, kun olet maksanut vanhan lainan kokonaisuudessaan pois.

Palveluajat?

Lainoja maksetaan joka päivä klo 7-23. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 7-23, lauantaina klo 10-18 sekä sunnuntaina klo 10-14. Asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimella, sähköpostilla tai sitten nettisivujen chatin kautta.

Kuinka nopeaa palvelu on?

Testasin huvikseni lauantaina klo 13:10 nettisivuilla olevaa asiakaspalvelun chattia ja minulle vastattiin siihen sekunneissa eli se on ainakin nopea vaihtoehto saada yhteys asiakaspalveluun.

Esimerkki lainasta

Määrä: 3000 euroa
Laina-aika: 24 kk
Kuukausisumma: 199,61 euroa
Kuluja: 1790,64 euroa
Kokonaismaksu: 4790,64 euroa

Sivun muutokset

13.1.2015: Yrityksen tiedoista kirjoitettu
18.6.2014: Lisätty tietoa maksuajoista ja lainasummista
10.5.2014: Kerrottu useammasta kulustusluotosta

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia