RahapuuIlahduttavaa Rahapuun nettisivuilla on se, ettei yhtiön pikavippien markkinointi näytä suuntautuvan juhlimisen tai heräteostosten rahoittamiseen.

Rahapuun perustiedot

Ikäraja: 21 vuotta
Lainasumma: 50-400 euroa
Maksuaika: 2-4 viikkoa

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Lisää alkutunnelmia

Rahapuu näyttää enemmän suuntaavan lainaansa aikuisten ja työssäkäyvien ihmisten talouden tasoittamiseen.

Rahapuu tarjoaa 50-400 euron pikavippejä kahden tai neljän viikon maksuajalla ilman vakuuksia tai takaajia.

Vipin hakeminen verkkosivuilla ja puhelimella

Verkkohakemuksella pikavipin hakeminen on maksutonta. Verkkosivuilla on yksinkertainen hakulomake, jossa voi valita vipin määrän. Minimi on 50 euroa ja siitä eteenpäin sadan euron välein aina 400 euroon saakka.

Ensimmäistä kertaa palvelussa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Verkkopankkitunnistautuminen on turvallinen ja näppärä, se suojaa hakijan etuja ja varmistaa myös pikavipin tarjoajalle, että rahat menevät lainan hakeneen ihmisen tilille ehkäisten väärinkäytöksiä.

Tekstiviestillä hakiessa veloitetaan tavanomaiset viestimaksut, 1,90 euroa viestiltä, joita vippiä hakiessa tulee kaksi. Tekstiviestillä voi hakea vippiä vasta toisella kerralla, jolloin ensimmäinen tunnistautuminen ja silloin saatu PIN-koodi käyvät myöhemmin palvelussa.

Pikavippiä aikuisille työssäkäyville ihmisille

Vaikka Rahapuu painottaa riittäviä tuloja vipin saamisen ehdoksi, ei tositteita tuloista kuitenkaan pyydetä esittämään. Yhtiö tarkistaa hakijan luottotiedot, kuten kaikki muutkin alalla toimivat yritykset, mutta tuloja ei erikseen tarkisteta. Enemmän tämä näyttää toteutuvan markkinoinnissa, joka on selvästi suunnattu työssäkäyville ja säännöllistä palkkaa saaville henkilöille. Vippien alaikäraja onkin 21 vuotta.

Vippipäätösten tekeminen ja rahojen maksu

Vippihakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden, alustava päätös tulee välittömästi.
Lainahakemukset käsitellään vielä aukioloaikoina, jolloin tehdään lopulliset päätökset vippien myöntämisestä.

Rahansiirto tapahtuu myönteisissä luottopäätöksissä kaikkina viikonpäivinä kello 7-23. Rahojen näkyminen tilillä riippuu pankista, osassa rahat tulevat välittömästi, kuten Osuuspankissa ja Nordeassa. Sampo Pankin osalta toiminta on monimutkaisempaa riippuen viikonpäivästä ja kellonajasta, osaan pankeista rahat siirtyvät 1-2 pankkipäivän viiveellä. Tilisiirrosta kuitenkin lähetetään tekstiviesti ja tarkemmat tiedot on ilmoitettu verkkosivuilla josta voi tarkistaa toiminnan oman pankkinsa kohdalla.

Esimerkki Rahapuu lainasta

Lainan määrä: 400 euroa
Maksuaika: 4 viikkoa
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 515 euroa
Todellinen vuosikorko: 2595 %

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia