RisicumRisicum on alkanut uudelleen tarjota 500-1000 euron pikalainoja ja 50-2050 euron joustoluottoja.

Risicumia pyörittää DFC Nordic Oy, joka on perustettu jo vuonna 2005 ja on täysin suomalainen yritys. Yhtiön päätoimipiste on Helsingissä ja töissä siinä on noin 25 henkilöä.

Perustiedot

Ikäraja: 20 vuotta
Lainasumma: 50-2050 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Risicumin lainaan »

Ensivaikutelmia

Yhtiö on saanut käyttöönsä Avainlippu-tunnuksen, joka on merkki palvelun korkeasta laadusta ja turvallisuudesta sekä kotimaisuudesta. Tunnusta ei kovin usein luottoyhtiöiden sivuilla näe.

Mitkä ovat lainaehdot?

Ikää sinulta täytyy löytyä vähintään 20 vuotta, ei saa olla luottohäiriöitä, omistat suomalaisen pankkitilin ja asut Suomessa.

Minkälaisia lainoja saatavana?

Risicum tarjoaa pikalainoja, joita voi hakea sekä verkkopalvelun kautta että tekstiviestillä. Pikalainat ovat 500-1000 euron väliltä pieniä luottoja, joille on tarjolla maksuaikaa 12 kuukautta.

Suurempaa joustoluottoa on tarjolla 50-2050 euroa ja maksuaikaa 1-12 kuukautta. Risicumilla luotonottaja voi itse vaikuttaa luoton maksuaikaan, johon osin vaikuttaa kyllä luoton määräkin, pienille vipeille ei voi valita pitkää maksuaikaa. Verkkosivujen laskurissa voi tarkastella näppärästi erikokoisia vippejä ja luottoja, maksuaikoja, alaikärajoja ja luottojen kustannuksia todellisine vuosikorkoineen.

Miten luotto haetaan?

Risicum vippi- ja kulutusluottopalvelu ottaa vastaan hakemuksia ympäri vuorokauden, myös päätökset tulevat vuorokauden ympäri. Myönnetyt luotot siirretään asiakkaiden tileille lain määräämien aukioloaikojen puitteissa, eli kello 7-23. Muuna aikana tehdyt luottosopimukset pistetään maksuun palvelun avauduttua. Näppärästi luoton hakija saa myös tekstiviestin kun rahat on siirretty eikä tarvitse ihmetellä kiireellisten rahareikien kanssa milloin rahat ovat käytettävissä.

Kaikkia vippejä ja luottoja voi hakea ilman kustannuksia verkkosivujen lomakkeen kautta. Vaihtoehtona on myös alle 400 euron vipeissä tekstiviesti ja mahdollisuus soittaa asiakaspalveluun aukioloaikoina, jolloin tarjolla on henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Sekä tekstiviestit että soittaminen ovat maksullisia, mutta eivät kalliimmasta päästä kilpailijoidensa vastaaviin kuluihin nähden.

Pikavippien vertailu

Risicumin verkkosivuilla on oma pikavippivertailu, jonka avulla luoton etsijä voi vertailla tarjolla olevien vippien kustannuksia, kuten korkoja ja todellisia vuosikorkoja eri luotontarjoajien välillä. Risicum vertailee myös omia luottojaan keskenään, tämä onkin erikoislaatuinen palvelu vipin tarjoajalta. Kulutusluottojen vertailuhan kannattaa sillä hintaerot voivat olla isoja jo pienissäkin luotoissa suhteessa luoton määrään.

Tokihan vertailutyökaluja on tarjolla internetissä useita ja itse voi ilman sen kummempia välineitä tarkistaa helposti luottojen kustannuserot eri luotontarjoajilla, sillä käytännössä kaikilla vippiyhtiöillä löytyy jonkinlainen laskuri tai taulukko, jolla voi esimerkiksi vertailukelpoisen todellisen vuosikoron tarkistaa, usein myös kulut selvänä euromääränä.

Turvallisuus?

Risicumilla on myös VeriSignin myöntämä sertifikaatti pankkitunnistautumisen ja suojatun verkkoyhteyden lisäksi turvallisen asioinnin takeena.

Voinko maksaa velan nopeammassa tahdissa pois?

Voit maksaa velan ennenaikaisesti pois, eikä siitä tule mitään lisäkustannuksia. Mitä nopeammin maksat joustolainan pois, niin sitä pienemmäksi muodostuu kokonaiskulut.

Aukioloajat?

Luottoa voit hakea netin kautta kellon ympäri. Asiakaspalveluun saat yhteyden arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21.

Asiakaspalvelun nopeus?

Laitoin sähköpostiviestin asiakaspalveluun perjantaina klo 12:44, niin sain vastauksen asiakaspalvelusta klo 16:11. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, niin suosittelen soittamaan.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 1000 €
Maksuaika: 12 kuukautta
Kuukausierä: 102,77 €
Maksut yhteensä: 1231,66 €
Kokonaiskulut: 231,66 €

Sivun muutokset

27.3.2016: Lisätty tietoa ennenaikaisesta lainan maksusta
28.8.2015: Kirjoitettu lainaehdoista
1.6.2015: Sähköpostivastauksen nopeudesta kappale
29.3.2015: Aukioloajoista osio
27.1.2015: Lainasummat ja maksuajat muuttuneet

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia