Vippi24Vippi24 tarjoaa lainaa jo 18-vuotiaille, joka on nykyään vähän harvinaisempaa.

Perustiedot

Ikäraja: 18 vuotta
Lainasumma: 50-1000 euroa
Maksuaika: 14-90 päivää

Suosittelen ottamaan toisen lainan

Ensivaikutelmia

Kun menen Vippi24:n etusivulle, niin siitä löytää heti lainalaskurin. Ongelma siinä on, että siitä ei näe maksuerää, kuluja tai kokonaishintaa. Jos haluaa tietää hinnat, niin täytyy ylhäältä valita ”hakuohjeet” ja sitten ”hinnasto”.

Mitkä ovat ehdot vipin saamiselle?

Ikää vaaditaan vähintään 18 vuotta, ei saa olla maksuhäiriöitä, pitää olla Suomen kansalainen, omistaa kännykkäliittymä sekä nettipankkitunnukset.

Minkälaisia lainoja tarjolla?

Yhtiön verkkosivuilla on ilahduttavan yksityiskohtaisesti käyty läpi luoton hakuprosessi. Käytössä ei siis ole pelkkää laskuria, josta seuraavan vaiheen näkee vasta täytettyään edellisen, vaan selkeä kuvaus hakemisen vaiheista.

Ensimmäisen asiakkuuden ja verkkopankkitunnistautumisen jälkeen uutta vippiä voi hakea myös helposti tekstiviestillä, jossa on kolmen vuorokauden umpeutumisaika hyväksytylle hakuviestille. Osalla kilpailijoista vastausta odotetaan muutamassa tunnissa, mikä ei jätä harkinta-aikaa.

Etusivuilla toki on tuttuun tyyliin myös lainalaskuri, jossa voi aita vipin määrän ja maksuajan. Tarjolla on 50-1000 euron vippiä 14-60 vuorokauden maksuajalla. Luoton määrä tosin vaikuttaa maksuaikaan ja kuukausittaisten maksuerien määrään, pienemmille vipeille on tarjolla maksimissaan kuukauden maksuaika ja suuremmille vain kahden kuukauden maksuaika.

Rekisteröitynyt luotonantaja

Vippi24 on rekisteröitynyt luotonantaja. Se on asia, minkä yllättävän monen pikavippien tarjoajat unohtavat mainita verkkosivuillaan. Kaikilla rahoitustoimintaa harjoittavilla yrityksillä tulee suomessa olla viranomaisten lupa. Tuosta rekisteröinnistä olisikin hyvä olla maininta myös rahoitusta tarjoavan yrityksen verkkosivuilla, eli siellä missä asiakaskontakti yleensä pikavippien kohdalla tapahtuu.

Nopeus ja läpinäkyvyys kilpailuvaltteina

Yhtiö lupaa välittömän lainapäätöksen luoton hakuvaiheessa ja rahojen siirron minuuteissa myönteisestä päätöksestä, kun hakemus on hyväksytty palvelun lakisääteisinä aukioloaikoina aamuseitsemän ja ilta yhdentoista välillä viikon jokaisena päivän. Muina aikoina rahat siirretään heti palvelun avauduttua seuraavana aamuna.

Lainan hakeminen on verkossa ilmaista. Harvinaisena etuna se, että myös tekstiviestillä luoton hakeminen maksaa normaalin viestin hinnan. Useinhan viestihinta on 1,90-5,00 euroa viestiltä, joten Vippi24 on huomannut tässä selkeän kilpailuedun muihin nähden.

Vippi24 lupaa myös selkeät lainaehdot ilman yllätyskuluja sekä ilmaisen asiakaspalvelun. Ilmainen asiakaspalvelu on ehdottomasti plussaa, sillä monet asiakaspalvelunumerot ovat maksullisia ja puhelunhinta voi pahimmillaan nousta jopa useisiin euroihin.

Nopean maksajan etu

Vippi24:n asiakkaana on aina mahdollisuus saada nopean maksajan etu, jonka yksityiskohtia, kuten muitakin omaan vippiin liittyviä yksityiskohtia pääsee tarkastelemaan asiakkuuden luomisen jälkeen verkkopalvelussa. Esimerkiksi kahden viikon laina-ajassa nopean maksajan etu eli rahallinen alennus tulee jos lasku maksetaankin viikossa. Yhden maksuerän laskuissa viimeinen etupäivä on merkitty laskuun, muissa vipeissä siihen voi tutustua verkkopalvelussa.

Laskua sähköpostiin?

Vippi24 tarjoaa mahdollisuuden valita, että haluatko laskun sähköpostilla vai ihan tavallisesti postitse. Lisäksi voit tarkistaa laskun kirjautumalla heidän omaan palveluun tai pyytää se tekstiviestillä.

Milloin avoinna?

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-20 sekä lauantaina klo 10-15. Netissä voit lähettää lainahakemuksen milloin vain, mutta lain mukaan lainoja saa maksaa tileille joka päivä vain klo 7-23 välisenä aikana.

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 1000 euroa
Maksuaika: 90 päivää
Kulut: 51,11 €
Maksu kokonaisuudessaan ja kuluineen: 1051,11 €
Todellinen vuosikorko: 50,00 %

Sivun muutokset

2.5.2014: Kerrottu vippiehdoista
27.3.2014: Kirjoitettu sähköpostilaskusta
12.2.2014: Lisätty aukioloajat
16.12.2013: Päivitetty maksuaika 14-60 vuorokaudesta -> 14-90 vuorokauteen

Mitä mieltä artikkelista?

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

1 kokemusta, arvostelua tai kommenttia

  • 11.1.2014 klo 01:43

    vippi24 on hyvä kun lainaa 18 vuotiaalle

Keskustele, kommentoi tai kerro kokemuksia